Bij TEJIMA-SPORT worden gedurende het gehele jaar nieuwe cursussen zelfverdediging voor zowel beginners als gevorderden georganiseerd. Tijdens deze tien weken durende cursussen worden eenvoudige doch doeltreffende technieken aangeleerd waardoor de beoefenaar in staat wordt gesteld zich te verdedigen tegen een mogelijke aanvaller. Ook aan het voorkomen van bedreigende situaties wordt aandacht besteed evenals aan het verbeteren van de houding, waardoor men zelfverzekerder door het leven gaat. Iedereen vanaf 11 jaar die in het dagelijkse leven normaal uit de voeten kan, kan de cursus zelfverdediging zonder problemen volgen.

Daar wij ook na afloop van de cursus zelfverdediging iedereen in staat willen stellen om het reeds geleerde te herhalen c.q. te oefenen, bestaat de mogelijkheid een korte, 3 weken durende herhalings- c.q. opfriscursus te volgen maar men kan ook kiezen voor de cursus zelfverdediging voor gevorderden die 10 weken duurt.

Ook het verzorgen van cursussen zelfverdediging aan speciale doelgroepen behoort tot het totaal pakket van TEJIMA-SPORT.

Wij leveren cursussen op maat voor wat betreft inhoud als tijdsduur.

Het verzorgen van cursussen zelfverdediging binnen het bedrijf of instelling behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar onze voordelige tarieven.

Nieuwe cursus zelfverdediging 2017

De cursus wordt gegeven, bij voldoende aanmeldingen, op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur en de eerste cursusdag is woensdag 11 januari 2017 van 20.00 – 21.00 uur.
De cursus is bedoeld voor iedereen die in korte tijd, 10 weken, zich wil leren verdedigen tegen de meest voorkomende aanvalssituaties.

Na inschrijving ontvangt u ongeveer 2 weken voor aanvang van de cursus nadere informatie.

De kosten voor deze 10 weken durende cursus bedragen € 75,-Zie ook onze site jiu-jitsu.

Voor inschrijvingen en/of informatie kan u ons bereiken via de op de openingspagina aangegeven adressen en nummers.

Een inschrijfformulier sturen wij u op verzoek toe of kunt u hier downloaden.

Wij zijn ook te vinden via: http://zelfverdediging.uwpagina.nl/