Fiets / bromfiets:
Vanaf Voorburg centrum
over de Parkweg richting Leidschendam, rechtsaf bij de rotonde naar de Rembrandtlaan. Over de Wijckerbrug direct naar rechts de Westvlietweg op. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand. Mogelijkheid 2: ga via de Herenstraat en de Raadhuisstraat over de Kerkbrug. Direct over de brug links af. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw rechterhand.

Vanaf Leidschendam / Mariahoeve via de Parkweg de Rembrandtlaan op. Ga over de Wijckerbrug en direct rechtsaf de Westvlietweg op. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand.


Auto:
Vanuit Voorburg centrum over de Parkweg richting Leidschendam, rechtsaf bij de rotonde naar de Rembrandtlaan. Over de Wijckerbrug direct naar rechts de Westvlietweg op. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand. Mogelijkheid 2: ga via de Herenstraat en de Raadhuisstraat over de Kerkbrug. Direct over de brug links af. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw rechterhand.

Vanaf Leidschendam / Mariahoeve via de Parkweg de Rembrandtlaan op. Ga over de Wijckerbrug en direct rechtsaf de Westvlietweg op. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand.

Vanaf Rijswijk/Den Haag Binckhorst ga vanaf de Prinses Mariannelaan rechtsaf de Fonteynenburglaan op (richting diaconessen ziekenhuis) en ga over de brug over de vliet direct linksaf. Volg de Westvlietweg, onder het spoorviaduct en de Utrechtsebaan door, voorbij de sportvelden van voetbalvereniging Wilhelmus. Direct na deze sportvelden is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Rotterdam volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Amsterdam/Leidschendam. Vlak na het Prins Clausplein neemt u de afslag Leidschendam/industrieterrein Forepark. Boven aan de afrit slaat u rechtsaf, richting Leidschendam/Voorburg. Halverwege deze weg komt u bij verkeerslichten en daar gaat u rechts, richting Leidschendam-zuid (let op u moet dus NIET de tunnel in). Deze weg volgen en aan het einde, u ziet nu de geel/groene silo’s van Mebin, gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Westvlietweg op. U rijdt langs het water richting Rijswijk. Passeer de verkeerslichten bij de Wijckerbrug. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Amsterdam neemt u de afslag Leidschendam / industrieterrein Forepark. Na de draai, boven aan de afslag gaat u rechtdoor, de tunnel moet u niet in, en volgt u de borden Leidschendam-zuid. Deze weg volgen en aan het einde, u ziet nu de geel/groen silo’s van Mebin, gaat u bij verkeerslichten linksaf de Westvlietweg op. U rijdt langs het water richting Rijswijk. Passeer de verkeerslichten bij de Wijckerbrug. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand.

Vanuit Leidschenveen vanaf de kruising Zoetermeerse rijweg met de op en afrit van de A4 gaat u rechtdoor, tot de verkeerslichten. Bij de verkeerslichten rechtsaf, dus niet de tunnel in, en volgt u de weg tot aan het einde (de vliet), bij verkeerslichten linksaf de Westvlietweg op. U rijdt langs het water richting Rijswijk. Passeer de verkeerslichten bij de Wijckerbrug. Na ongeveer 300 meter is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw linkerhand.

Vanuit Ypenburg vanaf de Laan van Hoornwijck rechtsaf de Laan van Zuidhoorn op. Dan rechtsaf via de Laan van Beens de Jan Thijssenweg (langs de vliet) op. Deze weg volgen, de naam van de weg verandert in Westvlietweg, onder het spoorviaduct en de Utrechtsebaan door, voorbij de sportvelden van voetbalvereniging Wilhelmus. Direct na deze sportvelden is de ingang van de sportzaal van het Wellantcollege aan uw rechterhand.

Parkeren: U kunt parkeren op het eigen parkeerterrein rechts naast de school.

De ingang van de sportzaal is aan de linkerzijde van het schoolgebouw.

Links: pad naar de sportzaal - vooraanzicht van de school - rechts: parkeerterrein

judo, volwassenen judo, judo voor volwassenen, kinder judo, jeugd judo, kids judo, judo voor kinderen, judo Voorburg, judo Leidschendam, judo Leidschenveen, judo Den Haag, judo Ypenburg,
 jiu-jitsu, volwassenen jiu-jitsu, jiu-jitsu voor volwassenen, kinder jiu-jitsu, jeugd jiu-jitsu, kids jiu-jitsu, jiu-jitsu voor kinderen, jiu-jitsu Voorburg, jiu-jitsu Leidschendam, jiu-jitsu Leidschenveen, jiu-jitsu Den Haag, jiu-jitsu Ypenburg,
karate, volwassen karate, karate voor volwassenen, kinder karate, jeugd karate, kids karate, karate voor kinderen, karate Voorburg, karate Leidschendam, karate Leidschenveen, karate Den Haag, karate Ypenburg,
zelfverdediging, zelfverdediging Voorburg, zelfverdediging Leidschendam, zelfverdediging Leidschenveen, zelfverdediging Den Haag, zelfverdediging Ypenburg