NIEUWS ARCHIEF 1 / Dangraad houders

8e DAN KARATE VOOR THEO

Zondag 20 januari 2019 is op de jaarlijkse stage dag van de Stichting Karate Nederland, Theo op basis van zijn jaren lange inzet binnen de Stichting Karate Nederland, ondermeer als docent op de lerarenopleidingen, het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal, ontwikkelen van nieuwe Kata's en het opleiden van nieuwe Karateleraren gepromoveerd tot 8e Dan Karate.

2e DAN KARATE VOOR RUTGER EN IVO

Zaterdag 14 april 2018 zijn Rutger Assenberg en Ivo Wever geslaagd voor de tweede dan karate. Van harte gefeliciteerd op naar de volgende dangraad.

1e plaats SKNO KATA cup voor Dagmar en Tess

Zaterdag 20 januari 2018 hebben Dagmar Camijn en Tess Hoogstraten de 1e plaats behaald bij de nationale kata wedstrijden. Een 3e plaats was er voor Ivo Wever en Matthew Boode.Van harte gefeliciteerd. Grandioos.

1e DAN KARATE VOOR MURIEL

Zaterdag 4 november 2017 is Muriel geslaagd voor de eerste dan karate. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je zwarte band.

1e DAN KARATE EN DIPLOMA KARATE LERAAR A VOOR RUTGER EN DIPLOMA KARATE LERAAR B VOOR RICHARD

Zaterdag 08 april 2017 zijn Rutger Assenberg en Richard Camijn geslaagd voor de opleiding karateleraar. Rutger het diploma karateleraar A en zijn 1e dan en Richard is geslaagd voor de opleiding karateleraar B. Beiden van harte gefeliciteerd.

1e DAN KARATE VOOR lISA, ROBIN, IVO EN DENNIS

Zaterdag 16 april 2016 zijn Lisa en Robin Strijd, Ivo Wever en Dennis Zuiderwijk geslaagd voor de eerste dan karate. Tijdens een druk bezocht examen in Bergambacht waren alle vier de karateka's geconcentrerd met hun examen bezig en hebben zij alle vier de zwarte band dubbel en dwars verdiend.

 

 

 

 
Dangraden/leraren