NIEUWS ARCHIEF 1 / Dangraad houders

1e DAN JIU-JITSU VOOR EDWIN EN 2E DAN VOOR KLAAS JAN

Zaterdag 12 december 2015 is Edwin Melief geslaagd voor zijn eerste dan jiu-jitsu en Klaas Jan Bosch is geslaagd voor zijn tweede dan jiu-jitsu. Beiden van harte gefeliciteerd. Door een zeer goede voorbereiding en grote inzet weer een uitstekend resultaat want van de 13 examenkandidaten in Zuid Holland deze ronde waren maar 6 kandidaten geslaagd waaronder Edwin en Klaas Jan!!!

1e DAN JIU-JITSU VOOR ANNE EN MARC, EN 2e DAN VOOR HANS

Zaterdag 27 juni 2015 zijn Anne Edmond de Boussier van Leeuwen en Marc Merkestein geslaagd voor hun eerste dan jiu-jitsu en Hans van Gurp is geslaagd voor zijn tweede dan jiu-jitsu. Alle drie van harte gefeliciteerd.

3e DAN KARATE VOOR DANNY EN 2e DAN KARATE VOOR RICHARD

Zaterdag 11 april 2015 is Danny Raats geslaagd voor zijn 3e dan karate met als gemiddeld cijfer een 8 op alle onderdelen. Richard Camijn is geslaagd voor zijn 2e dan, ook met een gemiddeld cijfer van 8 op alle onderdelen en sloot tevens zijn opleiding tot karateleraar A met goed gevolg af. Beiden van harte gefeliciteerd.

5e DAN KARATE VOOR JIM

Donderdag 26 juni 2014 is Jim geslaagd voor de 5e dan karate. Na het volgen van een speciale applicaiecursus, het herstellen van een vervelende enkelblessure en een prachtig examen mag hij als jongste van Nedeland met trots zijn 5e dan dragen.

1e DAN KARATE VOOR RICHARD.

Zaterdag 12 april is Richard Camijn geslaagd voor zijn eerste karate.Een uitstekend examen en Richard van harte gefeliciteerd.

5e DAN KARATE VOOR MARISKA

Zaterdag 15 maart 2014 is Mariska geslaagd voor de 5e dan karate. Na het volgen van een speciale applicatiecursus en de nodige trainingsuren is al het werk beloont geworden.

1e DAN JIU-JITSU voor Reina, Caspar en John.

Zaterdag 08 december 2013 zijn Reina Sutikno, Caspar van Eekelen en John Dijkhuizen geslaagd voor hun eerste dan jiu-jitsu. Uitstekende examens en op naar de tweede dan.

RICHARD LERAAR A JIU-JITSU

Zondag 30 juni 2013 is Richard Camijn geslaagd voor de cursus jiu-jitsuleraar A. Hij mag nu examens jiu-jitsu afnemen tot en met bruine band. Van harte gefeliciteerd en veel succes met lesgeven.

1e DAN JIU-JITSU VOOR IVO,BASTIAAN, HANS EN KLAAS-JAN

Zaterdag 22 juni 2013 zijn Ivo wever, Bastiaan van der Staak, Hans van Gurp en Klaas-Jan Bosch geslaagd voor hun eerste dan jiu-jitsu. Uitstekende examens en op naar de tweede dan.

7e DAN KARATE VOOR THEO

Zaterdag 15december 2012 is op de jaarlijkse stage dag van de Stichting Karate Nederland, Theo op basis van zijn jaren lange inzet binnen de Stichting Karate Nederland, ondermeer als docent op de lerarenopleidingen, het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal, ontwikkelen van nieuwe Kata's en het opleiden van nieuwe Karateleraren gepromoveerd tot 7e Dan Karate.

TWEEDE DAN JIU-JITSU VOOR BIANCA

Zaterdag 08 december is Bianca geslaagd voor haar tweede dan jiu-jitsu. Na een goede voorbereiding heeft Bianca een mooi examen afgelegd samen met partner Danny. Bianca van harte gefeliciteerd en rustig verder trainen naar het volgende niveau.

DERDE DAN JIU-JITSU VOOR DANNY

Zaterdag 23 juni is Danny geslaagd voor zijn derde dan jiu-jitsu. Danny legde een uitstekend examen af met de cijfers 8 en 9. Van de 7 kandidaten wisten maar 2 jiu-jitsuka's het examen voldoende af te sluiten. Danny van harte gefeliciteerd.

 

 
Dangraden/leraren

www.2elf.nl