NIEUWS ARCHIEF 1 / Dangraad houders

1e DAN KARATE EN DIPLOMA KARATE LERAAR A VOOR RUTGER EN DIPLOMA KARATE LERAAR B VOOR RICHARD

Zaterdag 08 april 2017 zijn Rutger Assenberg en Richard Camijn geslaagd voor de opleiding karateleraar. Rutger het diploma karateleraar A en zijn 1e dan en Richard is geslaagd voor de opleiding karateleraar B. Beiden van harte gefeliciteerd.

1e DAN KARATE VOOR lISA, ROBIN, IVO EN DENNIS

Zaterdag 16 april 2016 zijn Lisa en Robin Strijd, Ivo Wever en Dennis Zuiderwijk geslaagd voor de eerste dan karate. Tijdens een druk bezocht examen in Bergambacht waren alle vier de karateka's geconcentrerd met hun examen bezig en hebben zij alle vier de zwarte band dubbel en dwars verdiend.

 

1e DAN JIU-JITSU VOOR EDWIN EN 2E DAN VOOR KLAAS JAN

Zaterdag 12 december 2015 is Edwin Melief geslaagd voor zijn eerste dan jiu-jitsu en Klaas Jan Bosch is geslaagd voor zijn tweede dan jiu-jitsu. Beiden van harte gefeliciteerd. Door een zeer goede voorbereiding en grote inzet weer een uitstekend resultaat want van de 13 examenkandidaten in Zuid Holland deze ronde waren maar 6 kandidaten geslaagd waaronder Edwin en Klaas Jan!!!

1e DAN JIU-JITSU VOOR ANNE EN MARC, EN 2e DAN VOOR HANS

Zaterdag 27 juni 2015 zijn Anne Edmond de Boussier van Leeuwen en Marc Merkestein geslaagd voor hun eerste dan jiu-jitsu en Hans van Gurp is geslaagd voor zijn tweede dan jiu-jitsu. Alle drie van harte gefeliciteerd.

3e DAN KARATE VOOR DANNY EN 2e DAN KARATE VOOR RICHARD

Zaterdag 11 april 2015 is Danny Raats geslaagd voor zijn 3e dan karate met als gemiddeld cijfer een 8 op alle onderdelen. Richard Camijn is geslaagd voor zijn 2e dan, ook met een gemiddeld cijfer van 8 op alle onderdelen en sloot tevens zijn opleiding tot karateleraar A met goed gevolg af. Beiden van harte gefeliciteerd.

5e DAN KARATE VOOR JIM

Donderdag 26 juni 2014 is Jim geslaagd voor de 5e dan karate. Na het volgen van een speciale applicatiecursus, het herstellen van een vervelende enkelblessure en een prachtig examen mag hij als jongste van Nedeland met trots zijn 5e dan dragen.

5e DAN KARATE VOOR MARISKA

Zaterdag 15 maart 2014 is Mariska geslaagd voor de 5e dan karate. Na het volgen van een speciale applicatiecursus en de nodige trainingsuren is al het werk beloont geworden.

 

 
Dangraden/leraren

www.2elf.nl